Haku

Kirjaston palvelut päiväkodeille

Hattulan kirjasto

Päiväkotien ryhmät voivat saada Hattulan kirjastoon oman kirjastokortin. Kortin saa heti, kun tuo täytetyn ja allekirjoitetun hakemuksen kirjastoon.

Päiväkotiryhmät ovat tervetulleita satutunnille kirjastoon, aika tulee varata etukäteen. Pyydettäessä kokoamme ryhmille aihepaketteja eri teemoista.

Hämeenlinnan kirjasto

Eskarit eka kertaa kirjastossa

Kirjastossa tutustutaan lastenosastoon ja sen toimintaan oman kokemisen kautta. Vierailu voi sisältää esimerkiksi satuhetken, mediakasvatustuokion tai elämyksellistä toimintaa.

Sopiaksesi vierailusta, ota yhteyttä informaatikko Katja Malmi, katja.malmi@hameenlinna.fi p. 050 345 7292, Taina Valkeajärvi, taina.valkeajarvi@hameenlinna.fi p. 050 371 4870 ja Margit Stenhammar, margit.stenhammar@hameenlinna.fi p. 050 509 1622

Eskareiden sadutuspaja

Kerro satu tai tarina. Kirjaan sen juuri niin kuin sen minulle kerrot. Lopuksi luen tarinasi ja voit muuttaa tai korjata sitä, mikäli haluat. Pajassa kokeillaan sadutuksen eri muotoja. Pajan kesto 30–45 minuuttia tai sopimuksen mukaan. Ryhmässä voi olla korkeintaan 10 lasta.

Lisätiedot ja varaukset: Sini Kiuas, sini.kiuas@hameenlinna.fi

Kulttuuripolku

Hämeenlinnan kirjasto osallistuu lasten Kulttuuripolkuun. Katso Kulttuuripolun ohjelma päiväkodeille ja varaa aika ohjatulle kirjastovierailulle.

Tutustu Kulttuuripolkuun.

Oma kirjastokortti päiväkotiryhmille

Päiväkotien ryhmät voivat saada Hämeenlinnan kirjastoon oman kirjastokortin. Kortin saa heti, kun tuo täytetyn ja allekirjoitetun kirjastokorttisopimuksen kirjastoon.

Kirjastokorttisopimus, päiväkodit ja varhaiskasvatusryhmät (tulostettava pdf, ei saavutettava)

Tilaa aineistopaketti omasta aiheesta

Päiväkotien ryhmät voivat tilata omasta lähikirjastosta materiaalia eri aiheista. Tee tilaus vähintään viikkoa ennen kuin tarvitset aineistot.

Jos kirjastoauto käy päiväkodissa, toimitamme materiaalit perille asti.

Tilaa aineistopaketti verkkolomakkeella.

Tapahtumat lapsille ja lapsiryhmille

Kirjasto järjestää säännöllisesti erilaisia lapsille suunnattuja satutunteja, näyttelyitä, tilaisuuksia ja tapahtumia, jonne lapsiryhmät ovat tervetulleita. Tutustu kirjastojen tapahtumiin.

Tutustu kirjastojen tapahtumiin verkkokirjastossa.