Haku

Kirjaston palvelut päiväkodeille

Hattulan kirjasto

Päiväkotien ryhmät voivat saada Hattulan kirjastoon oman kirjastokortin. Kortin saa heti, kun tuo täytetyn ja allekirjoitetun hakemuksen kirjastoon.

Päiväkotiryhmät ovat tervetulleita satutunnille kirjastoon, aika tulee varata etukäteen. Pyydettäessä kokoamme ryhmille aihepaketteja eri teemoista.

Hämeenlinnan kirjasto

Eskarit eka kertaa kirjastossa

Kirjastossa tutustutaan lastenosastoon ja sen toimintaan oman kokemisen kautta. Vierailu voi sisältää esimerkiksi satuhetken, mediakasvatustuokion tai elämyksellistä toimintaa.

Ryhmät voivat varata ajan omaan kirjastoon ohjatulle kirjastovierailulle. Tee varaus varhaiskasvatusryhmän vierailulle Varaamo-palvelussa. Tarvitset kirjastokortin ja tunnusluvun.

Eskareiden sadutuspaja

Kerro satu tai tarina. Kirjaan sen juuri niin kuin sen minulle kerrot. Lopuksi luen tarinasi ja voit muuttaa tai korjata sitä, mikäli haluat. Pajassa kokeillaan sadutuksen eri muotoja. Pajan kesto 30–45 minuuttia tai sopimuksen mukaan. Ryhmässä voi olla korkeintaan 10 lasta.

Lisätiedot ja varaukset: Sini Kiuas, sini.kiuas@hameenlinna.fi

Kulttuuripolku

Hämeenlinnan kirjasto osallistuu lasten kulttuuripolkuun. Katso kulttuuripolun ohjelma päiväkodeille ja varaa aika ohjatulle kirjastovierailulle.

Oma kirjastokortti päiväkotiryhmille

Päiväkotien ryhmät voivat saada Hämeenlinnan kirjastoon oman kirjastokortin. Kortin saa heti, kun tuo täytetyn ja allekirjoitetun kirjastokorttisopimuksen kirjastoon.

Tilaa aineistopaketti omasta aiheesta

Päiväkotien ryhmät voivat tilata omasta lähikirjastosta materiaalia eri aiheista. Tee tilaus vähintään viikkoa ennen kuin tarvitset aineistot.

Jos kirjastoauto käy päiväkodissa, toimitamme materiaalit perille asti.

Tilaa aineistopaketti verkkolomakkeella

Tapahtumat lapsille ja lapsiryhmille

Kirjasto järjestää säännöllisesti erilaisia lapsille suunnattuja satutunteja, näyttelyitä, tilaisuuksia ja tapahtumia, jonne lapsiryhmät ovat tervetulleita. Tutustu kirjastojen tapahtumiin.